Clarion Hotel®

Clarion Hotel x Diili

Diili tekee paluun tänä keväänä, ja Suomen Clarion -hotellit toimivat tälläkin kaudella kuvauspaikkana!

Diili -pomon saappaissa nähdän tutusti Jaajo Linnonmaa ja 14 superyrittäjää kilpailevat mahdollisuudesta saada Jaajo mukaan yhtiökumppaniksi. Jaksot ovat katsottavissa Nelosella ja  Ruutu+ -palvelussa. Upean ohjelman kunniaksi meillä on tarjolla upea diili juuri sinulle!

Clarion Hotel x Diili kokouspaketti: 
Clarion Hotel Helsinki  89€/hlö sis. alv.
Clarion Hotel Aviapolis 85€/ hlö sis alv.

  • Kokoustilan käyttö 5–9 tuntia.
  • Aamupäiväkahvitus sisältää suolaista kahvileipää ja pientä makeaa. Juomina tarjoamme reilun kaupan kahvia ja teetä sekä tuoremehua.
  • Kitchen & Table -ravintolassa tarjoillaan teemoittain vaihtuva kolmen ruokalajin lounas, jossa hyödynnetään sesongin laadukkaimpia ja tuoreimpia raaka-aineita. Lounas sisältää kahvin.
  •  Iltapäiväkahvitus sisältää makeaa kahvileipää, hedelmiä sekä juomana reilun kaupan kahvia ja teetä.
  • Kokoustilassa on jatkuvasti tarjolla jäävettä.
  • Onnistuneen kokouksen päätteeksi voitte nauttia herkulliset Diili cocktailit* joko Helsingin kattojen yllä Skyroomissa tai dynaamisen Aviapoliksen sydämessä. *Alkoholiton vaihtoehto myös saatavilla.

Tarjous koskee uusia varauksia ja tilaisuus on järjestettävä 2022 loppuun mennessä. Tarjouksen minimiveloitus on 8 henkilön mukaan.


Järjestetään yhdessä seuraava tapahtumasi:
Clarion Hotel Aviapolis
+358 9 3417 4651 // events.cl.aviapolis@choice.fi
Clarion Hotel Helsinki
+358 9 3417 4553 // events.cl.helsinki@choice.fi

Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.