Clarion Hotel®

Clarion Hotel x Diili

Legendaarinen Diili tekee näyttävän paluun, sillä hittisarja on kuvattu missäs muuallakaan kuin Suomen Clarion -hotelleissa!

Diili -pomon saappaisiin astui Jaajo Linnonmaa ja 14 piinkovaa bisnes-osaajaa kilpaili paikasta Jaajon imperiumin kehitysjohtajana – jaksot ovat katsottavissa Ruutu+ -palvelussa. Upean ohjelman kunniaksi meillä on tarjolla upea diili juuri sinulle!

Clarion Hotel x Diili kokouspaketti 85€/hlö sis. alv.:

  • Kokoustilan käyttö 5–9 tuntia.
  • Kokoustilaan tarjoiltuna aamupäiväkahvitus sisältää suolaista kahvileipää ja pientä makeaa. Juomina tarjoamme reilun kaupan kahvia ja teetä sekä tuoremehua.
  • Kitchen & Table -ravintolassa tarjoillaan teemoittain vaihtuva kolmen ruokalajin lounas, jossa hyödynnetään sesongin laadukkaimpia ja tuoreimpia raaka-aineita. Lounas sisältää kahvin.
  •  Kokoustilaan tarjoiltuna iltapäiväkahvitus sisältää makeaa kahvileipää, hedelmiä sekä juomana reilun kaupan kahvia ja teetä.
  • Kokoustilassa on jatkuvasti tarjolla jäävettä.
  • Onnistuneen kokouksen päätteeksi voitte nauttia herkulliset Diili cocktailit* joko Helsingin kattojen yllä Skyroomissa tai dynaamisen Aviapoliksen sydämessä. *Alkoholiton vaihtoehto myös saatavilla.

Tarjous koskee uusia varauksia ja tilaisuus on järjestettävä 2021 loppuun mennessä. Tarjouksen minimiveloitus on 8 henkilön mukaan.


Järjestetään yhdessä seuraava tapahtumasi:
Clarion Hotel Aviapolis
+358 9 3417 4651 // events.cl.aviapolis@choice.fi
Clarion Hotel Helsinki
+358 9 3417 4553 // events.cl.helsinki@choice.fi

Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.