Clarion Hotel®

Hybriditapahtumat Clarion -hotellissa

Kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista ei voi koskaan korvata. Joskus kuitenkin on tarve kommunikoida etäyhteyden avulla tai järjestää tilaisuus, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja osa ei. Hybriditapahtumassa kohtaatte turvallisesti sekä etänä että paikan päällä.

Hybriditapahtuma onnistuu parhaiten, kun tekniikka ja tilat ovat kunnossa. Clarion -hotellien kokoustilojen laadukas nettiyhteys, huippuluokan tekniikka sekä toimivat tilat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin. 

Meillä on tarjota kolme erilaista hybridi -pakettia: Hybrid Basic, Hybrid Something Extra ja Hybrid Let’s Go Crazy. Valitse teille sopivin paketti ja jos epäröit, niin tarkennamme tekniikkakumppanimme kanssa tarpeenne ja toteutamme ne teille sopivalla kokonaisuudella!

HYBRID BASIC
Hybrid Basic -paketti sisältää Teams -alustan tai vastaavalla alustalla toimivan järjestelmän, videokameran, monitorinäytön puhujalle sekä tarvittavat esivalmistelut. Tekninen tukihenkilö on paikalla tilaisuuden alussa ja käy läpi, miten järjestelmää käytetään. Tukihenkilö ei ole paikalla tapahtuman aikana.

HYBRID SOMETHING EXTRA
Hybrid Something Extra -paketti sisältää Teams -alustan tai vastaavalla alustalla toimivan järjestelmän, videokameran, monitorinäytön puhujalle sekä tarvittavat esivalmistelut. Paikalla on teknikko koko päivän ajan kanssanne.

HYBRID LET’S GO CRAZY
Hybrid Let’s Go Crazy -paketti sisältää maksullisen alustan, joka mahdollistaa mm. viestiseinän ja äänestykset. Tapahtuman aikana paikalla on videokuvaaja, videoteknikko ja ääniteknikko. Paketti sisältää muutaman kappaleen esityskoneita, videomikserin, videokameran, monitorinäytön puhujalle, tarvittavat kaapeloinnit, kuljetukset sekä esi- ja loppuvalmistelut.

Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.


Järjestetään yhdessä hybriditapahtumasi:
Clarion Hotel Helsinki
+358 9 3417 4553 // events.helsinki@choice.fi

Clarion Hotel Aviapolis
+358 9 3417 4651 // events.cl.aviapolis@choice.fi