Clarion Hotel®

Sky Room

HAVE YOU EVER KISSED ON TOP OF HELSINKI?

Sky Room on Helsingin korkein ja jännittävin cocktailbaari, joka tarjoaa huikeat maisemat niin kaupungin kattojen ylle kuin merelle. Tule nauttimaan lempicocktailisi yhdessä rakkaasi, ystäviesi tai työkavereidesi kanssa! 

#SKYROOMHELSINKI


AWALON SKY CLUB - 100% BUILT FOR FUN

Tervetuloa Helsingin kattojen ylle juhlistamaan Awalon Sky Clubin avajaisia perjantaina 13. syyskuuta! Nostamme korot kattoon Sky Roomissa, Clarion Hotel Helsingin 16. kerroksessa syksyn cooleimmalla clubilla joka perjantai vuoden loppuun asti.

Awalon Sky Club on kullanhohtoinen taikamaailma, jossa kaikki on mahdollista. Saksofoneista tanssijoihin, tunnetuista DJ:stä mitä upeimpiin laulajiin - joka perjantaina on luvassa yllätyksiä sekä ikimuistoisia esityksiä!

Awalon Sky Club -bileiden soundeista vastaa iki-ihana DJ Awa! "Soitan pääasiassa omalla twistillä kipaleita, joista voi ottaa kiinni, nostaa kädet ilmaan ja laulaa mukana. En vierasta mitään genreä, mutta tyylikkäät ja seksikkäät remixit ovat minun juttuni. Pääasia minulle on lattialla tapahtuva kinetiikka eli parhaat bileet!” - DJ Awa

Klikkaa itsesi tästä mukaan tapahtumaan!

Pääsy tapahtumaan on veloitukseton. Narikka kustantaa 3€.

SAVE THE DATES:
FRIDAY 15.11. AWA WITH KATRI SOMERJOKI
FRIDAY 22.11. LA VIDA ES UN CARNIVAL LATIN PARTY
FRIDAY 29.11. DJ JEBE
FRIDAY 6.12. ONEVIOLIN
FRIDAY 13.12. NELSON
FRIDAY 20.12. AWALON SKY CLUB - CHRISTMAS EDITION

EVERYTHING CAN HAPPEN, EVERYTHING IS POSSIBLE.

#SkyRoomHelsinki #SkyAwalon


Sijainti: Clarion Hotel Helsinki, 16. kerros. Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki. 
Aukioloajat: Ma-To 16.00-01.00, Pe-La 15.00-03.00, Su 18.00-00.00
Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.