Clarion Hotel®

Small talk, big business

Clarion-hotelleissa kokouksesi tai tapahtumasi ei rajoitu pelkkään kokoustilaan. Tapahtumatilamme ja kokouspalvelumme mahdollistavat niin pienet ideat kuin suuret visiot, oli tarpeesi sitten kahden hengen nopea tapaaminen tai 1200 hengen konferenssi. Parhaat ideat ja päätökset syntyvät usein tauoilla sekä rennoissa kohtaamisissa. Luovuus ei katsoa kelloa ja siksi kaikki tilamme ovat käytössäsi.

Hurraa, olemme jälleen ehdolla Evento Awards 2020 -palkintojuhlassa!

Evento Awards 2019 -palkintojuhlissa Clarion Hotel Helsinki lunasti palkinnon Suomen parhaimpana tapahtumapaikkana. Hotellimme on jälleen ehdolla Evento Awardsien Isot tapahtumapaikat -kategoriassa, hurraa!

Mitä mieltä Sinä olet Clarion Hotel Helsingistä tapahtumapaikkana? Nyt tarvitsemme Sinun äänesi ja kommenttisi kokemuksistasi meillä. Voit äänestää meitä suosikiksi nettisivuilla. Voittaja selviää Evento Awards-palkintojuhlassa 26.3.2020.

CLARION BREAKFAST CLUB

Me Clarionissa haluamme tarjota sinulle jännittäviä elämyksiä ja uudenlaista inspiraatiota. Clarion Breakfast Club jäsenenä olet osa Suomen johtavien tapahtuma-alan ammattilaisten verkostoa, kutsuttu meidän eksklusiivisiin verkostoitumistapahtumiin ja saat ensimmäisenä käyttöösi Clarionin parhaat edut ja tarjoukset.

Lisäksi saat käyttöösi valikoituja lisäetuja Clarionin tapahtumapalveluiden käyttämisestä. Yhden edun saa käyttöön joka kymmenennestä tapahtumasta, tai aina kun yksittäisen tapahtuman lasku Clarion-hotelleissa ylittää 10 000€ (alv 0%).

Valikoidut etumme sinulle:
1. Majoituslahjakortti kahdelle Suomen Clarion -hotelleissa, (sisältää aamiaisen, voimassa viikonloppuisin).
2. Ravintolalahjakortti kahdelle Suomen Kitchen & Table-ravintoloihin, (kolmen ruokalajin illallinen).
3. Kokous- ja tapahtumapalveluiden arvolahjakortti 100€ (sis. alv.) Suomen Clarion -hotelleihin.

*Edut ovat voimassa toistaiseksi Suomen Clarion -hotelleissa sekä Kitchen & Table -ravintoloissa.

Ota yhteyttä events.helsinki@choice.fi ja liity Clarion Breakfast Clubiin. 

SKY EXPERIENCE - CLARION HOTEL HELSINKI

Clarion Hotel Helsingissä voit aloittaa tapahtumasi suoraan huipulta! Nauti Helsingin parhaista näkymistä ja vaihda kokouspakettisi aamukahvituksen pitopaikka uniikkiin Sky Room Helsinkiin lisähintaan 10€/henkilö.

Hinta sisältää Sky Room Helsingin tilavuokran aamukahvituksen ajaksi, DJ-pöydän käytön musiikintoistoa varten sekä Clarion Hotel Helsingin runsaan ja maukkaan aamukahvituksen. 

Tarjous on voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaan. Tarjouksen henkilömäärä min. 30 ja max. 120.

Ota yhteyttä - Clarion Hotel Helsinki

Tutustu tiloihimme 360-kierroksella
Visualizer360-palvelun avulla saat hyvän käsityksen kaikista tiloistamme, aina kokoustiloista hotellihuoneisiin ja ravintolatiloihin. 
360-kierros Clarion Hotel Helsinki
360-kierros Clarion Hotel Helsinki Airport

Oletko tapahtumajärjestäjä? Hyödynnä iPlan-ohjelmistomme!
Tuomme ensimmäisenä Suomessa tapahtumajärjestäjien käyttöön työkalun, jonka avulla kokous- ja tapahtumatiloihimme tutustuminen käy helposti ja nopeasti verkossa. Interaktiivisen ohjelmiston avulla voit suunnitella ja testata juuri sinun tapahtumallesi sopivan tyylin ja kalustuksen. Voit ottaa ohjelmiston helposti käyttöön nettisivuilla.

iPlan Clarion Hotel Helsinki

Ota yhteyttä - järjestetään yhdessä seuraava tapahtumasi!
Clarion Hotel Helsinki
Hotellin nettisivut

Clarion Hotel Helsinki Airport
Hotellin nettisivut