Clarion Hotel®

Small talk, big business

Clarion-hotelleissa kokouksesi tai tapahtumasi ei rajoitu pelkkään kokoustilaan. Tapahtumatilamme ja kokouspalvelumme mahdollistavat niin pienet ideat kuin suuret visiot, oli tarpeesi sitten kahden hengen nopea tapaaminen tai 1200 hengen konferenssi. Parhaat ideat ja päätökset syntyvät usein tauoilla sekä rennoissa kohtaamisissa. Luovuus ei katsoa kelloa ja siksi kaikki tilamme ovat käytössäsi.

Hurraa, Clarion Hotel Helsinki on Suomen paras tapahtumapaikka! Nappasimme palkinnon Evento Awards 2019 -palkintojuhlassa.

SKY EXPERIENCE - CLARION HOTEL HELSINKI

Clarion Hotel Helsingissä voit aloittaa tapahtumasi suoraan huipulta! Nauti Helsingin parhaista näkymistä ja vaihda kokouspakettisi aamukahvituksen pitopaikka uniikkiin Sky Room Helsinkiin lisähintaan 10€/henkilö.

Hinta sisältää Sky Room Helsingin tilavuokran aamukahvituksen ajaksi, DJ-pöydän käytön musiikintoistoa varten sekä Clarion Hotel Helsingin runsaan ja maukkaan aamukahvituksen. 

Tarjous on voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaan. Tarjouksen henkilömäärä min. 30 ja max. 120.

Ota yhteyttä - Clarion Hotel Helsinki

Tutustu tiloihimme 360-kierroksella
Visualizer360-palvelun avulla saat hyvän käsityksen kaikista tiloistamme, aina kokoustiloista hotellihuoneisiin ja ravintolatiloihin. 
360-kierros Clarion Hotel Helsinki
360-kierros Clarion Hotel Helsinki Airport

Oletko tapahtumajärjestäjä? Hyödynnä iPlan-ohjelmistomme!
Tuomme ensimmäisenä Suomessa tapahtumajärjestäjien käyttöön työkalun, jonka avulla kokous- ja tapahtumatiloihimme tutustuminen käy helposti ja nopeasti verkossa. Interaktiivisen ohjelmiston avulla voit suunnitella ja testata juuri sinun tapahtumallesi sopivan tyylin ja kalustuksen. Voit ottaa ohjelmiston helposti käyttöön nettisivuilla.

iPlan Clarion Hotel Helsinki
iPlan Clarion Hotel Helsinki Airport 

Ota yhteyttä - järjestetään yhdessä seuraava tapahtumasi!
Clarion Hotel Helsinki
Hotellin nettisivut

Clarion Hotel Helsinki Airport
Hotellin nettisivut