Clarion Hotel®

Clarion Meetings & Events

Clarion-hotelleissa kokouksesi tai tapahtumasi ei rajoitu pelkkään kokoustilaan. Tapahtumatilamme ja kokouspalvelumme mahdollistavat niin pienet ideat kuin suuret visiot, oli tarpeesi sitten kahden hengen nopea tapaaminen tai 1200 hengen konferenssi. Parhaat ideat ja päätökset syntyvät usein tauoilla sekä rennoissa kohtaamisissa. Luovuus ei katsoa kelloa ja siksi kaikki tilamme ovat käytössäsi.


CLARION BREAKFAST CLUB

Me Clarionissa haluamme tarjota sinulle jännittäviä elämyksiä ja uudenlaista inspiraatiota. Clarion Breakfast Club jäsenenä olet osa Suomen johtavien tapahtuma-alan ammattilaisten verkostoa, kutsuttu meidän eksklusiivisiin verkostoitumistapahtumiin ja saat ensimmäisenä käyttöösi Clarionin parhaat edut ja tarjoukset.

Lisäksi saat käyttöösi valikoituja lisäetuja Clarionin tapahtumapalveluiden käyttämisestä. Yhden edun saa käyttöön joka kymmenennestä tapahtumasta, tai aina kun yksittäisen tapahtuman lasku Clarion-hotelleissa ylittää 10 000€ (alv 0%).

Valikoidut etumme sinulle:
1. Majoituslahjakortti kahdelle Suomen Clarion -hotelleissa, (sisältää aamiaisen, voimassa viikonloppuisin).
2. Ravintolalahjakortti kahdelle Suomen Kitchen & Table-ravintoloihin, (kolmen ruokalajin illallinen).
3. Kokous- ja tapahtumapalveluiden arvolahjakortti 100€ (sis. alv.) Suomen Clarion -hotelleihin.

*Edut ovat voimassa toistaiseksi Suomen Clarion -hotelleissa sekä Kitchen & Table -ravintoloissa.

Ota yhteyttä events.helsinki@choice.fi ja liity Clarion Breakfast Clubiin. 


Tutustu tiloihimme 360-kierroksella
Visualizer360-palvelun avulla saat hyvän käsityksen kaikista tiloistamme, aina kokoustiloista hotellihuoneisiin ja ravintolatiloihin. 
360-kierros Clarion Hotel Helsinki
360-kierros Clarion Hotel Aviapolis

Oletko tapahtumajärjestäjä? Hyödynnä iPlan-ohjelmistomme!
Tuomme ensimmäisenä Suomessa tapahtumajärjestäjien käyttöön työkalun, jonka avulla kokous- ja tapahtumatiloihimme tutustuminen käy helposti ja nopeasti verkossa. Interaktiivisen ohjelmiston avulla voit suunnitella ja testata juuri sinun tapahtumallesi sopivan tyylin ja kalustuksen. Voit ottaa ohjelmiston helposti käyttöön nettisivuilla.

iPlan Clarion Hotel Helsinki