Clarion Hotel®

We Care – yhteiskuntavastuu Clarion-hotelleissa

Rakastamme ihmisiä. Siksi olemme tässä bisneksessä. Rakastamme ympäristöämme ja yhteisöämme. Siksi haluamme tehdä konkreettisia vastuullisia tekoja päivittäin. Yhdessä kanssasi. Tule mukaan. We Care.

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Aviapolis kuuluvat norjalaiseen Nordic Choice Hotels -ketjuun, josta olemme perineet vahvat vastuullisuusgeenit. Jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu se, että teemme enemmän kuin sen, mitä meiltä odotetaan - vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä We Care.

Meille vastuullisuus on konkreettisia tekoja - päivittäin. Olemme Suomen Clarion-hotelleissa valinneet vuodelle 2021 viisi paikallista teemaa:

  1. WeCare, you choose! Haluamme tarjota mahdollisuuksia tehdä hyvää kanssamme. Voit valita luomu- ja lähituotteita ravintoloissamme tai luopua huonesiivouksesta ja osallistua UNICEFin Sweet Dreams -kampanjaan. Mahdollisuuksia on joka päivä. Tule mukaan!
  2. We love people. Meille Clarion Passion on välittämistä kanssaihmisistämme. Haluamme tuoda arvomme esille, ja samalla kunnioittaa monimuotoista työyhteisöämme. Olemme osallistuneet jo neljä kertaa Helsinki Pride -tapahtumaan. Jouluisin hotelliemme auloissa olevan yksinäinen joulukuusen alle kerätään lahjoja, joita lahjoitamme vähävaraisille lapsiperheille. Myös tulevissa uusissa hotelliavauksissa rekrytoimme avaustiimin Talent Huntin kautta.
  3. Act local. Haluamme olla mukana naapuruston elämässä. Järjestämme kuukausittain hotelleissamme tapahtumia, jotka ovat suunniteltu paikallisille. Leffailtoja, joogaa, musiikkia, taidenäyttelyjä, lasten tapahtumia, koiratreffejä ja paljon muuta. Voit myös osallistua paikallisten WeCare kumppaniemme - John Nurminen -säätiön sekä IceHearts ry:n - tukemiseen kanssamme. Valitsemalla tilaisuuteesi WeCare -menun, olet mukana.
  4. From waste to taste. Ravintoloissamme on aina mahdollisuus valita luomutuotteita tai lähiruokaa. Sen lisäksi haluamme löytää keinoja pienentää ruokahävikkiä. Hävikkiin kuuluvista raaka-aineista voi valmistaa mm. hilloja, mausteliemiä, tuorepuristettua mehua, cocktaileja, koristeita, keksejä. Kurkkaa vaikka aamiaisellemme - montako organic, local, vegan tai home-made kylttiä löydät? Lisäksi Clarion on mukana ResQ Club -palvelussa, jonka kautta asiakkaillamme on mahdollista ostaa edullisesti hotelliaamiaiselta ylijääneitä aamiaisherkkuja sekä kokouskahvituksilta ylijääneitä suolaisia ja makeita välipaloja. Lataa ResQ Club puhelimeesi ja auta meitä vähentämään ruokahävikkiä!
  5. Follow up the progress. Kaikissa Pohjoismaisissa Clarion -hotelleissa on ISO 14001 sertifikaatti. Sen avulla seuraamme kuukausittain energian ja veden kulutusta sekä jätteen että kuljetusten määrää - ja eri tasoilla teemme arjen toimenpiteitä niiden pienentämiseksi.  

Onko sinulla kysyttävää vastuullisuustyöstämme? Meistä on mahtavaa, jos haluat ehdottaa meille uusia tapoja ja kertoa, miten voimme toimia entistä paremmin! Ole yhteydessä niin kerromme lisää. 

Lue lisää Nordic Choice Hotelsin WeCare-ohjelmasta.