Clarion Hotel®

LIVING ROOM CLUB

Parhaat edut sinulle, teille ja koko perheellenne lapsia unohtamatta! Liittymällä Suomen Clarion-hotellien omaan naapuriklubiin saat käyttöösi mahtavia hotelli- ja ravintolaetuja, ympäri vuoden.

MITEN MUKAAN? Liity klikkaamalla tätä linkkiä ja vastaanota oma digitaalinen naapuripassisi!

Edut ovat aina näkyvillä tällä sivulla ja saat nämä edut käyttöösi näyttämällä naapuripassia puhelimestasi vieraillessasi meillä.


AJANKOHTAISET EDUT

CLARION HOTEL HELSINKI

HOTELLIN AAMIAISBUFFET 15€

Aloita aamu nauttimalla runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen 15€ hintaan. Etu on voimassa pöytävarauksen tehneille clubilaisille, ja kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa päivittäin 30.6.2023 asti.

-15% ALENNUS KITCHEN & TABLE -RAVINTOLASSA

Kitchen & Table -ravintolaan pöytävarauksen tehneille -15% alennus ruoasta ja alkoholittomista tuotteista illallisella. Etu on voimassa naapuripassilla kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa päivittäin 30.6.2023 asti.

SKYROOM HELSINKI

Pullo Skyroomin talon viiniä 35€ hintaan (norm. 50€).

CLARION HOTEL AVIAPOLIS

HOTELLIN AAMIAISBUFFET 12

Aloita aamu nauttimalla runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen vain 12€ hintaan. Etu on voimassa naapuripassilla pöytävarauksen tehneille clubilaisille, ja kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa päivittäin 30.6.2023 asti.

WINE AT LIVING ROOM AVIAPOLIS

Talon viinit clubilaisille 5€/lasi (12cl) tai 25€/plo! Etu on henkilökohtainen ja voimassa Living Roomin ollessa auki. Etu on voimassa päivittäin 30.6.2023 asti.

-15% ALENNUS KITCHEN & TABLE -RAVINTOLASSA

Kitchen & Table -ravintolaan pöytävarauksen tehneille -15% alennus ruoasta ja alkoholittomista tuotteista illallisella. Etu on voimassa pöytävarauksen tehneille clubilaisille, ja kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa päivittäin 30.6.2023 asti.

Varaamme oikeuden muutoksiin Living Room Clubin eduissa ja toiminnassa.