Clarion Hotel®

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat

Kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista ei voi koskaan korvata, mutta toisinaan on tarve kommunikoida etäyhteyden avulla tai järjestää tilaisuus, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja osa ei. Clarion -hotelleissa on erinomaiset valmiudet sekä hybriditapahtumien että live-striimattavien kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. 

Hybridi- tai virtuaalitapahtuma onnistuvat parhaiten, kun tekniikka ja tilat ovat kunnossa. Clarion -hotellien kokoustilojen laadukas nettiyhteys, huippuluokan tekniikka sekä toimivat tilat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin.

Meillä on tarjota muutama erilainen valmis hybridi- ja virtuaalitapahtumapaketti, joista voitte valita tapahtumallenne sopivimman. Tarkennamme paketin sisällön aina tarpeidenne mukaisesti. Lisäksi ensimmäisenä Suomessa meillä on täysin valmis ratkaisu hybridiajan tapahtumille – Zoom Room by Nordic Choice. Helppokäyttöisen ja siirrettävän järjestelmän avulla tapahtuman voi pitää tilassa kuin tilassa. Voit jopa järjestää hybiridtapahtuman kaikkien pohjoismaiden pääkaupunkien Clarion -hotellien välillä varmalla yhteydellä! 

TAPAHTUMAPAKETIT

Zoom Room Neat Bar alk. 290€/päivä
Neat Bar -paketti sisältää 65’ Led-näytön, sisäänrakennetun Zoom -ohjelmiston,  äänestystyökalun, laadukkaan äänentoiston sekä videoinnin. Laite voidaan viedä mihin tahansa tilaan hotellissa ja tarjolla on 24/7 tekninen ohjelmistotuki.

Zoom Room Neat Board alk. 290€/päivä
Neat Board -paketti sisältää älykynät, interaktiivisen multi-touch Led-älynäytön, jossa on sisäänrakennettu Zoom -ohjelmisto, äänestystyökalun, laadukkaan äänentoiston sekä videoinnin. Laite voidaan viedä mihin tahansa tilaan hotellissa ja tarjolla on 24/7 tekninen ohjelmistotuki. Tarjolla vain Clarion Hotel Helsingissä.

Räätälöidyt hybriditapahtumat
Meillä on tarjota kolme erilaista räätälöityä hybridi -pakettia: Hybrid Basic, Hybrid Something Extra ja Hybrid Let’s Go Crazy. Nämä ratkaisut sopivat erityisesti ammattimaisiin Live Studio -tilaisuuksiin sekä näyttäviin tapahtumiin. Tarkennamme tarpeenne tapahtumakohtaisesti ja toteutamme hybiridtapahtuman juuri teille sopivalla kokonaisuudella.

Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.


Järjestetään yhdessä seuraava tapahtumasi:
Clarion Hotel Aviapolis
+358 9 3417 4651 // events.cl.aviapolis@choice.fi

Clarion Hotel Helsinki
+358 9 3417 4553 // events.cl.helsinki@choice.fi