Clarion Hotel®

LIVING ROOM CLUB

Parhaat edut sinulle, teille ja koko perheellenne lapsia unohtamatta! Liittymällä Suomen Clarion-hotellien omaan naapuriklubiin saat käyttöösi mahtavia hotelli- ja ravintolaetuja, ympäri vuoden.

MITEN MUKAAN? Liity klikkaamalla tätä linkkiä ja vastaanota oma digitaalinen naapuripassisi!

Edut ovat aina näkyvillä tällä sivulla ja saat nämä edut käyttöösi näyttämällä naapuripassia puhelimestasi vieraillessasi meillä. 


AJANKOHTAISET EDUT

CLARION HOTEL HELSINKI

HOTELLIN AAMIAISBUFFET 15€ ARKIPÄIVISIN

Aloita aamu nauttimalla runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen 15€ hintaan. Etu on henkilökohtainen ja voimassa naapuripassilla toistaiseksi arkiaamuisin (ma-pe).

BUBBLES AT SKYROOM HELSINKI

Talon kuohuvaa (12cl) clubilaisille vain 5€ hintaan! Etu on henkilökohtainen ja voimassa naapuripassilla päivittäin Skyroom Helsingin ollessa auki. Myös alkoholiton vaihtoehto saatavilla. Tutustu Skyroom -baariin tästä.

CLARION HOTEL AVIAPOLIS

HOTELLIN AAMIAISBUFFET 10€ 

Aloita aamu nauttimalla runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen vain 10€ hintaan. Etu on voimassa naapuripassilla kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa toistaiseksi päivittäin. 

BUBBLES ALL DAY, EVERY DAY AT LIVING ROOM

Talon kuohuvaa (0,75l) clubilaisille vain 25€ hintaan! Etu on voimassa toistaiseksi joka päivä Living Roomissa. Myös alkoholiton vaihtoehto saatavilla.

Varaamme oikeuden muutoksiin Living Room Clubin eduissa ja toiminnassa.