Clarion Hotel®

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat

Kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista ei voi koskaan korvata, mutta toisinaan on tarve kommunikoida etäyhteyden avulla tai järjestää tilaisuus, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja osa ei. Clarion -hotelleissa on erinomaiset valmiudet sekä hybriditapahtumien että live-striimattavien kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. 

Hybridi- tai virtuaalitapahtuma onnistuvat parhaiten, kun tekniikka ja tilat ovat kunnossa. Clarion -hotellien kokoustilojen laadukas nettiyhteys, huippuluokan tekniikka sekä toimivat tilat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin.

Meillä on tarjota muutama erilainen valmis hybridi- ja virtuaalitapahtumapaketti, joista voitte valita tapahtumallenne sopivimman. Tarkennamme paketin sisällön aina tarpeidenne mukaisesti. Lisäksi ensimmäisenä Suomessa meillä on täysin valmis ratkaisu hybridiajan tapahtumille – Zoom Room by Nordic Choice. Helppokäyttöisen ja siirrettävän järjestelmän avulla tapahtuman voi pitää tilassa kuin tilassa. Voit jopa järjestää hybiridtapahtuman kaikkien pohjoismaiden pääkaupunkien Clarion -hotellien välillä varmalla yhteydellä! 

TAPAHTUMAPAKETIT

Zoom Room Neat Bar alk. 290€/päivä
Neat Bar -paketti sisältää 65’ Led-näytön, sisäänrakennetun Zoom -ohjelmiston,  äänestystyökalun, laadukkaan äänentoiston sekä videoinnin. Laite voidaan viedä mihin tahansa tilaan hotellissa ja tarjolla on 24/7 tekninen ohjelmistotuki.

Zoom Room Neat Board alk. 290€/päivä
Neat Board -paketti sisältää älykynät, interaktiivisen multi-touch Led-älynäytön, jossa on sisäänrakennettu Zoom -ohjelmisto, äänestystyökalun, laadukkaan äänentoiston sekä videoinnin. Laite voidaan viedä mihin tahansa tilaan hotellissa ja tarjolla on 24/7 tekninen ohjelmistotuki. Tarjolla vain Clarion Hotel Helsingissä.

Clarion Goes Live – Sonck Live Studio alk. 380€/4h
Tapahtumatilassa on valmiina mm. etuvalot, kolme robokameraa, comfort screenit ja tehokas kannettava tietokone. Tämä ratkaisu sopii erityisesti ammattimaisiin hybriditapahtumiin sekä koulutustilaisuuksiin. Tarjolla vain Clarion Hotel Helsingissä.

Räätälöidyt hybriditapahtumat
Meillä on tarjota kolme erilaista räätälöityä hybridi -pakettia: Hybrid Basic, Hybrid Something Extra ja Hybrid Let’s Go Crazy. Nämä ratkaisut sopivat erityisesti ammattimaisiin Live Studio -tilaisuuksiin sekä näyttäviin tapahtumiin. Tarkennamme tarpeenne tapahtumakohtaisesti ja toteutamme hybiridtapahtuman juuri teille sopivalla kokonaisuudella.

Suomen Clarion -hotellit noudattavat viranomaisten antamia suosituksia sekä Nordic Choice Hotels -ketjun Safe Stay -hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä.


Järjestetään yhdessä seuraava tapahtumasi:
Clarion Hotel Aviapolis
+358 9 3417 4651 // events.cl.aviapolis@choice.fi

Clarion Hotel Helsinki
+358 9 3417 4553 // events.cl.helsinki@choice.fi