Community Clubs

Yhteisöllisyys ja elämyksellisyys on tärkeä tarinaamme ja siksi olemme perustaneet Community Clubeja eri teemojen ympärille. Community Clubien myötä järjestämme hotelleissamme erilaisia tapahtumia, joita voivat olla esimerkiksi after work -hetket, teemabrunssit, live-musiikkitapahtumat sekä uuden vuoden Happy Dog -tilaisuus koiravieraillemme. 

Lue lisää alta, tilaa uutiskirjeemme sekä seuraa hotellejamme Instagramissa ja Facebookissa, niin saat aina ajankohtaisen tiedon tulevista tapahtumistamme. 

Art Club

Art Club

Art Club tuo hotelleihimme upeaa taidetta. Clarion Hotel® Helsingin Living Room Barissa voit tällä hetkellä ihastella mm. Art n’ Soul- tapahtumissa luotuja suomalaisten naistaiteilijoiden upeita teoksia. 

Kerromme tulevista Art Club -tapahtumista hotellien sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessämme.

Breakfast Club

Breakfast Club

Aamiainen on päivän tärkein ateria ja se kuuluu meillä aina huonehintaan. Laadukkaan aamiaisbuffetin lisäksi keittiömme loihtii tilauksesta omeletin luomukananmunista luomikahvin kera nautittavaksi. 

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan aamiaisestamme myös ilman huonevarausta. Nappaa siis ystävät, kollegat tai kumppani mukaan ja aloita päiväsi herkullisesti!

Saapuessasi aamiaiselle ilman huonevarausta, suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekemistä ennakkoon. Näin varmistamme sujuvan aamiaiselämyksen seureellenne.

Varaa pöytä Clarion Hotel® Helsinkiin

Varaa pöytä Clarion Hotel® Aviapolikseen

Brunch Club

Brunch Club

Hotelleissamme järjestetään maukkaita brunsseja juhlapäivien kuten äitien- ja isänpäivän kunniaksi. Brunsseillamme on aina tarjolla runsaasti erilaisia herkkuja raikkaista alkuruoista täyteläisiin jälkiruokiin.

Kerromme tulevista brunsseista hotellien sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessämme. Juhlapäivien brunsseille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon. 

Dog Club

Dog Club

Nelitassuiset vieraat ovat aina tervetulleita meille ja hotelleissamme onkin saatavilla useita lemmikkihuoneita. Lisäksi joissakin hotelleissamme on tarjolla uudelle vuodelle Happy Dog -majoituspaketti, jonka turvin karvakuonot voivat nauttia rakettivapaasta vuodenvaihteesta.

Kerromme tulevista Happy Dog -tapahtumista hotellien sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessämme.

Foodie Club

Foodie Club

Herkullinen ruoka ja juoma on tärkeässä osassa kokonaisvaltaista elämystä meillä. Järjestämmekin hotelleissamme muun muassa viinitastingeja sekä teemoitettuja illallisia, joista kerromme aina tarkemmin sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeissä

Pop up club

Pop up Club

Teemme yhteistyötä arvojemme mukaisten kumppanien kanssa erilaisten pop-up -tapahtumien merkeissä. 

Seuraa hotelliemme sosiaalista mediaa ja tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista pop-up -tapahtumista! 

Social Club

Social Club

Social Clubeja järjestetään ravintoloissamme ja baareissamme erilaisten tapahtumien ja after workien muodossa. Clarion Hotel Helsingin Skyroomissa DJ nostattaa tunnelmaa joka viikonloppu ja Clarion Hotel Aviapoliksen Living Room Barissa vietetään aftereita aina perjantaisin klo 15.00-18.00.

Workout club

Workout Club

Kaikissa hotelleissamme on hyvin varusteltu kuntosali. Clarion Hotel® Aviapoliksen kuntosali on avoinna 24/7 myös muille, kuin hotellin vieraille ja voit ostaa sinne joko kertakortteja tai kuukausijäsenyyden. Kysy lisää hotellimme vastaanotosta: cl.aviapolis@strawberry.fi.

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry