Clarion Brand Pictures 2024-3

Tietoa meistä

Astuessasi sisään hotelleihimme aistit välittömästä kansainvälisen, urbaanin tunnelman, johon yhdistyy korkealaatuinen, henkilökohtainen palvelu, hienostuneisuus ja vieraanvaraisuus. Keskeinen sijainti ja vetovoimaiset puitteet varmistavat, että vieraillessasi meillä olet aina siellä, missä tapahtuu - oli kyseessä sitten työ- vai vapaa-ajan matka.

Yöpymiseesi sisältyy aina runsas ja laadukas aamiainen luomukahvin sekä luomukananmunista à la minute valmistettujen omelettien kera. Aromaattiset Rituals -tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja ja mukavat sänkymme suurten, pehmeiden tyynyjen ja lämpimien peittojen kera takaavat hyvät yöunet.

Tällä hetkellä Suomessa on kaksi Clarion hotellia; merellinen Clarion Hotel® Helsinki Jätkäsaaressa, sekä Clarion Hotel® Aviapolis Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Lisäksi kesäkuussa 2024 avautuu uusi Clarion Hotel® Helsinki Airport aivan Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalin viereen. 

Lue lisää Clarion hotelleista Suomessa täältä ja kurkkaa myös muiden Pohjoismaiden Clarion Hotel® -tarjonta. Huonevarauksen teet helposti ja nopeasti kaikkiin Clarion hotelleihin täällä

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry