Hotellit Ruotsissa

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel® Sign

Aivan Tukholman keskustassa sijaitsevasta Clarion Hotel Signista löydät skandinaavisella designilla sisustetut valoisat hotellihuoneet, monipuoliset kokoustilat, The Social Bar & Bistro -ravintolan sekä upeilla näköaloilla ja lämmitetyllä ulkouima-altaalla varustetun Selma City Span, joka tarjoaa hemmottelevia kasvo- ja vartalohoitoja.

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel® Stockholm

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on pohjoismaiseen ruokaan keskittynyt Nòr -ravintola sekä Elements Spa -kylpylä, jossa voit pulahtaa uima-altaaseen niin sisä- kuin ulkotiloissa tai rentoutua höyry- tai perinteisen saunan lämmössä.

Clarion Hotel Amaranten

Clarion Hotel® Amaranten

Clarion Hotel Amaranten on todellinen boutique-helmi. Keskellä Tukholmaa, Kungsholmenin eläväisessä kaupunginosassa sijaitsevan hotellin sisustus on nimittäin saanut inspiraationsa 60-luvulta. Kauniisti veden ympäröimä alue on lähellä nähtävyyksiä sekä kaupungin sykettä.

Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel® Arlanda

Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas.

Clarion Hotel Draken_Rosenlund

Clarion Hotel® Draken

Huiman 34. kerroksen korkuinen Clarion Hotel Draken on Göteborgin uusin maamerkki. Osittain vanhan Draken elokuvateatterin tiloihin rakennetussa hotellissa on 475 upeaa huonetta, kokoustiloja, ravintoloita, henkeäsalpaavilla maisemilla varustettu kattobaari sekä tietenkin myös elokuvasalo. Hotelli tarjoaa elämyksiä ja Göteborgin parhaat näkymät.

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel® Post

Göteborgin historiallisesta postitalossa sijaitseva Clarion Hotel Post on tyylikäs design-hotelli, joka on täydellinen valinta kokouksiin, kongresseihin sekä kaupunkiviikonloppuun. Nauti palkituista ravintoloista ja tyylikkäistä baareista, rentoudu spassa ja pulahda uinnille kattouima-altaassa. Jos kaipaat aktiviteetteja, Göteborgin keskusta palveluineen on kätesi ulottuvilla.

Clarion Hotel Pier

Clarion Hotel® The Pier

Clarion Hotel The Pier sijaitsee uniikissa paikassa Göterborgin Lindholmenissa. Hotelli on kansainvälinen kohtaamispaikka, josta löydät rennon Living Room Barin, kiinalaista keittiötä tarjoilevan Fei -ravintolan sekä kattobaarin upeilla panoraamanäköaloilla. Hotellissa on myös hienot kokoustilat sekä rentoutumisosasto joogastudiolla.

Karlatornet_Lindholmsallen (1)

Clarion Hotel® Karlatornet

Tulossa pian!

Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel® Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen Malmön keskustan ylle ja tarjoaa ihastuttavat kaupunkinäkymät. Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Lilla Torgetin sykkeestä eli erilaiset kulttuurielämykset, yöelämä, keskustan puistot sekä ostoskadut ovat aivan naapurissa.

Clarion Hotel Sea U Fasad

Clarion Hotel® Sea U

Clarion Hotel Sea U sijaitsee Helsingborgissa aivan meren tuntumassa. Suuressa hotellissa on 250 huonetta, monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat, terassilla varustettu kattobaari sekä ravintoloita. Kokonaisuuden kruunaa lämmitetty kattouima-allas, jonka yhteydessä on myös hyvin varusteltu kuntosali.

Clarion Hotel Grand Helsingborg

Clarion Hotel® Grand Helsingborg

Clarion Grand Hotel avautui jo vuonna 1926, joka tekee siitä Helsingborgin toiseksi vanhimman hotellin. Sittemmin hotelli on läpikäynyt kattavan uudistuksen, joka näkyy tiloissa hurmaavana yhdistelmänä modernia desingia ja klassista ilmettä. Keskustassa sijaitsevan hotellin vierestä avautuvat ostoskadut huikeine shoppailumahdollisuuksineen ja kaupungin päärautatieasemallekin on vain noin viiden minuutin kävelymatka. Hotellin The Social Bar & Bistro -ravintolasta löytyy lisäksi Helsingborgin suurin ginibaari.

Clarion Hotel Sense

Clarion Hotel® Sense

Clarion Hotel Sense on ensiluokkainen bisneshotelli, jonka monipuolisissa kokoutiloissa järjestät tilaisuuden kuin tilaisuuden. Hotelli sijaitsee aivan Luulajan keskustassa eli kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta sekä liikkeet ja ravintolat ovat aivan kulman takana.

Clarion Hotel Umeaa

Clarion Hotel® Umeå

Clarion Hotel Umeåsta avautuu upeat näkymät kohti Uumajanjokea. Nauti herkullista ruokaa NÒRissa, pistäydy cocktaileilla skybarissa, rentoudu Elements Spassa tai kokousta kollegoidesi kanssa. 

Clarion Hotel Sundsvall

Clarion Hotel® Sundsvall

Clarion Hotel Sundsvall on moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Hotellissa on suurella terassilla varustettu kattobaari, NÓR -ravintola, sekä Elements Spa höyrysaunoineen ja kattouima-altaineen, josta avautuu kauniit näkymät Sundsvallin yli.

Clarion Hotel Grand Östersund

Clarion Hotel® Grand Östersund

Clarion Hotel Grand sijaitsee erinomaisella paikalla, keskellä Östersundia. Hotellissa on 197 tunnelmallista hotellihuonetta, 11 erikokoista kokoushuonetta, harnominen rentoutumisosasto uima-altaineen, aulabaari sekä pohjoismaalaisia ja keskieurooppalaisia makuja tarjoava NÓR -ravintola.

Clarion Hotel Örebro-SE084

Clarion Hotel® Örebro

Clarion Hotel Örebro sijaitsee parhaalla paikalla kaupungin keskustassa eli Örebron ravintolat, ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta ovat aivan nurkan takana. Hotellissa on 136 hotellihuonetta, jotka on sisustettu eri tyylein – klassista eleganssia, näyttävää modernia designia ja kaikkea siltä väliltä. Vahva värimaailma ja rohkeat kuviot luovat ylellisen, rauhallisen ja harmonisen tunnelman.

Clarion Hotel Wisby-0018

Clarion Hotel® Wisby

Clarion Hotel Wisbylla on ainutlaatuinen historia ja miljöö. Se sijaitsee keskellä Visbyn vanhinta osaa vain kivenheiton päässä pienvenesatamasta. Visbyn kaupunki on yksi Unescon maailmanperintökohteista ja nimetty yhdeksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista Hansakaupungeista. Hotellissa on 212 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, juhlasali, sisäuima-allas sekä The Social Bar & Bistro -ravintola.

Clarion Hotel Winn, Gävle

Clarion Hotel® Winn

Clarion Hotell Winn on yksi Gävlen suurimpia hotelleja 220 hotellihuoneellaan sekä 15 kokoustilallaan. Tämä kansainvälinen kokoushotelli sijaitsee kaupungin keskustassa ja sieltä löytyvät suuret kokoustilat, Brasserie Absint -ravintola sekä rentouttava sauna- ja uima-allasosasto.

Clarion Hotel Gillet-uppsala

Clarion Hotel® Gillet

Clarion Hotel Gillet on Uppsalan klassisimpia hotelleja, joka tunnettiin seurahuoneena ja hotellina jo 1800-luvulla. Nykyinen rakennus on peräisin 70-luvulta ja sen sijainti Dragarbrunnstorg-aukion laidalla on täydellinen, sillä Uppsalan nähtävyydet, liikkeet ja huvit sekä rautatieasema ovat aivan lähettyvillä.

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry