Kokousta Suomessa

20200219_Clarion_Hotel_Helsinki_M&E_Lili_Nissilä-21

Clarion Hotel® Helsinki

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee urbaanissa Jätkäsaaren kaupunginosassa aivan Helsingin Länsisataman vieressä. Sijainti on ihanteellinen, sillä keskusta palveluineen on vain kivenheiton päässä hotellilta, mutta vieraat saavat nauttia rauhoittavasta merellisestä tunnelmasta.

Hotellin vanhaan makasiiniin rakennetussa tapahtumakeskuksessa on 13 erikokoista kokoustilaa, jotka tarjoavat puitteet niin muutaman hengen neuvotteluihin kuin 900 hengen konferenssille. Moderniin kokoustekniikkaan kuuluu muun muassa konserttisalitason äänentoisto sekä erilaiset valaistusvaihtoehdot. Lisäksi voit kokoustaa 16. kerroksisten hotellitornien huipulla ja ihailla kaupungin kattojen ylle avautuvia maisemia. 

Kokoustauoilla sekä iltatilaisuuksissa herkutellaan pääosin laadukkaista pohjoismaisista raaka-aineista valmistetuilla tarjoiluilla. Hotellista löydät myös täydelliset tilat rentoutumiseen tuotteliaan työpäivän jälkeen tai illallistamiseen asiakkaidesi kanssa. Jatka keskustelua illallisen merkeissä The Social Bar & Bistro -ravintolassa tai drinkin äärellä upeilla näköaloilla varustetussa Skyroom Barissa. 

Hotelli on palkittu Finland's Leading Conference Hotel -palkinnolla vuoden 2024 World Travel Awards -kilpailussa.

20191209_Clarion_Hotel_Aviapolis_Meetings_Events_Lili_Nissilä-2

Clarion Hotel® Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis on monipuolinen ja kotoisa kokoushotelli loistavien kulkuyhteyksien varrella, vain muutaman minuutin junamatkan päässä lentoasemalta Aviapoliksen Business Hubin keskellä. Hotelli on helposti saavutettava myös autolla, ja hotellin vierestä löytyy hyvät paikoitusmahdollisuudet.

Hotellissa on 12 suurilla ikkunoilla ja ajanmukaisella tekniikalla varusteltua persoonallista kokoustilaa, jotka tarjoavat puitteet niin pienille muutaman tunnin tapaamisille, kuin yli 200 hengen konferensseihin. Suurimmassa View- tapahtumatilassa on lisäksi laaja valikoima ääni- ja valotekniikkaa, tehden tilasta muuntautumiskykyisen ja toimivan aina autonlanseeurauksista, konferensseihin ja gaalaillallisiin. 

Kokouspäivän aikana herkutellaan maittavilla tarjoiluilla aamusta iltaan. Tarjoilumme pohjautuvat Clarion Hotelleiden Nordic Food- ruokafilosofiaan jonka pääosassa ovat puhtaat pohjoismaiset raaka-aineet niin kokouspäivä taukotarjoiluissa kuin kokouslounailla ja illallisilla. 

Kokous- ja työpäivän päätteeksi voit jatkaa kollegan kanssa keskusteluita Living Room Baarissamme lasillisen yhteydessä, tai viedä asiakkaasi nauttimaan klassisesta bistroruoasta The Social Bar & Bistro- ravintolaan. 

 

clarion_comfort_0152-Edit

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Kesäkuussa 2024 avautunut uusi Clarion Hotel® Helsinki Airport sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentoasemaa vastapäätä. Hotellista on suora sisäyhteys terminaaliin ja juna-asemalle. Lentokoneen ja junan lisäksi paikalle on helppo saapua myös bussilla, taksilla ja omalla autolla. 

Uusimmalla kokoustekniikalla varusteltuja kokoustiloja hotellistamme löytyy yhteensä 21  - aina jopa yli 1000 osallistujan tarpeisiin saakka. Ylimmän 12. kerroksen kokoustilat kiitoratanäkymin sopivat mainiosti 12-120 hengen kokoisille ryhmille. 

Nordic Food -ruokafilosofiaamme pohjautuvat tarjoilut toteutetaan tilaisuuden luonteeseen sopien, laadukkaita raaka-aineita käyttäen ja erityisruokavaliot huomioiden. 

Olethan yhteydessä cl.helsinki.airport@strawberry.fi, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopivat tilaisuus! 

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry