Hotellit Norjassa

Clarion Hotel Tyholmen

Clarion Hotel® Tyholmen

Tervetuloa eläväiseen Clarion Hotel Tyholmeniin Arendalin vanhankaupungin äärelle. Merinäköalalla varustetut hotellihuoneet ja The Social Bar & Bistro -ravintola sekä monipuoliset kokoustilat luovat loistavat puitteet viihtymiseen. 

Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel® Trondheim

Clarion Hotel Trondheim sijaitsee Brattøran uudessa ja vilkkaassa kaupunginosassa. Hotellissa on 400 huonetta, 18 kokoustilaa sekä kattoravintola suurella terassilla, josta avautuvat ihastuttavat näkymät merelle.

Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel® The Hub

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon sydämessä aivan keskusrautatieaseman vieressä. Hotellissa on 810 modernia hotellihuonetta, 22 erikokoista kokous- ja tapahtumatilaa, kolme ainutlaatuista baari- ja ravintolakonseptia, uima-allasosasto sekä kattopuutarha. 

Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel® Stavanger

Clarion Hotel Stavanger on persoonallinen hotelli eläväisen Stavangerin ydinkeskustassa. Hotellilta on lyhyt matka kaupungin lukuisille kävelykaduille ja niiden varrella sijaitseville kaupoille, ravintoloille ja museoille. 249 huoneen ja kokousosaston lisäksi hotellissa on Espier Bar -kattobaari, The Social Bar & Bistro -ravintola sekä upeat vuonomaisemat. 

Clarion Hotel Oslo

Clarion hotel® Oslo

Clarion Hotel Oslo sijaitsee suositussa Bjørvikan kaupunginosassa alle 500 metrin päässä Oslo S -asemalta. Taide ja kulttuuri ovat pääosassa hotellissa ja sinne onkin järjestetty pysyvä taidekokoelma, jota täydennetään yhteistyössä Oslon kulttuuritoimen kanssa. Hotellin 13 kokoustilaa taipuvat monenlaisten tapahtumien järjestämiseen ja 255 huonetta sekä Shutter Bar tarjoavat loistavat puitteet majoittumiseen. 

fasade-clarion-hotel-oslo-airport

Clarion Hotel® Oslo Airport

Clarion Hotel Oslo Airport on Norjan toiseksi suurin kokoushotelli, joka sijaitsee vain kuusi minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotelli tarjoaa 45 joustavaa kokoushuonetta, joissa on yhteensä tilaa jopa 8000 osallistujalle. Lisäksi hotellista löytyy 435 viihtyisää hotellihuonetta, baari sekä The Social Bar & Bistro -ravintola. 

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel® Ernst

Clarion Hotel Ernst on tunnelmallinen hotelli Kristiansandin keskustassa vain kivenheiton päässä suosituimmista nähtävyyksistä. Hotellissa yhdistyvät saumattomasti menneen ajan glamour ja historia sekä moderni tyyli mielenkiintoisen nykytaiteen kera.

Clarion Hotel Energy

Clarion Hotel® Energy

Clarion Hotel Energy on Stavangerin alueen suurin design- ja kongressihotelli, joka tarjoaa taidetta, upeaa arkkitehtuuria sekä roppakaupalla inspiraatiota. Stavangeria ei turhaan kutsuta Norjan energiapääkaupungiksi ja hotelli sijaitsee tämän sähköisen alueen sydämessä Stavanger Forumissa.

Clarion Hotel Edge

Clarion Hotel® The Edge

Veden äärelle rakennettu Clarion Hotel The Edge on Tromssan suurin kokoushotelli. Hotellista löytyy 290 huonetta, monipuoliset kokoustilat suuriakin tapahtumia varten, bistroklassikoita tarjoileva The Social Bar & Bistro -ravintola, Living Room Bar sekä Tromssan ainoa Skybar.

Clarion Hotel Bergen

Clarion Hotel® Bergen

Clarion Hotel Bergen sijaitsee kauniissa Bryggenissä, Bergenin kaupungin vanhassa rahtisatamassa. Täällä yövyt suosittujen nähtävyyksien kuten Fløibanenin ja kalatorin tuntumassa. Hotellissa on 151 huonetta, ravintola, kokoustilat sekä ylellisiä kattoterasseilla varustettuja sviittejä.

Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel® Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airportista on suora yhteys Bergenin Fleslandin lentoasemalle. Persoonallisessa designhotellissa on 200 huonetta, suuret kokoustilat sekä The Social Bar & Bistro -ravintola, josta avautuu ainutlaatuinen näkymä kiitoradalle.

Clarion Hotel Air

Clarion Hotel® Air

Clarion Hotel Air sijaitsee aivan Stavangerin lentoaseman Solan vieressä. Hotellissa on laadukas The Social Bar & Bistro -ravintola sekä 13 kokoustilaa, jotka mahdollistavat tapahtumien järjestämisen jopa 1250 osallistujalle.

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel® Admiral

Clarion Hotel Admiral on avattu historialliseen varastorakennukseen, joka on peräisin vuodelta 1904 ja se toivotti ensimmäiset vieraansa tervetulleeksi vuonna 1987. Hotelli sijaitsee aivan meren äärellä ja sieltä on upeat näkymät UNESCO:n maailmaperintakohteena tunnettuun Bryggeniin, tuntureille sekä kalatorille.

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry