Kokousta ruotsissa

STBB_sign

Clarion Hotel® Sign

Tukholman suurimpana hotellina, meillä on mahdollisuus tarjota inspiroivia tiloja niin kahdenkeskisiin tapaamisiin kuin suuriin messuihin. Osasta kokoustiloistamme avautuu lasiseinien kautta valoisa näkymä Norra Bantorgetin aukiolle. 

STBB_post

Clarion Hotel® Post

Kokoukset ja konferenssit Clarion Hotel Postissa järjestyvät sujuvasti ja helposti. Hotellissa on 21 eri kokoista tapahtumatilaa aina pienistä neuvotteluhuoneista suuriin tapahtumatiloihin, joissa voidaan järjestää jopa 2000 hengen konferensseja teatterimuodossa. Kaikissa kokoustiloissa on WiFi.

STBB_malmo_live_NY

Clarion Hotel® Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live- hotellissa on 23 modernia ja muunneltavaa kokoustilaa, joista muokkaamme helposti juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Mahtavassa konferenssisalissamme voi järjestää tapahtuman jopa 1500 hengelle.

STBB_ Stockholm

Clarion Hotel® Stockholm

Asiakkaat rakastavat meidän kokoustilojamme – ja aivan aiheesta. Suurimpaan tilaamme mahtuu jopa 1000 vierasta ja tämän lisäksi löytyy useampia pienempiä tiloja, joista muodostamme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Kokoustiloistamme löydät tarvittavan ajankohtaisen kokoustekniikan ja ne ovat sisustettu tuomaan kokoukseenne inspiroivan tunnelman.

Clarion Hotel Draken_Rosenlund

Clarion Hotel® Draken

Clarion Hotel Drakenin ansioista Göteborgin siluetti sai uuden katseenvangitsijan ja kulttuurillisen tapahtumapaikan Järntorgetin laidalle. Kaupungin korkeimmasta hotellista näköalat kaupungin ylle ylimmän kerroksen SkyBarista ja Brasserie Drakenista ovat uskomattoman kauniit. 

STBB_sea-u-

Clarion Hotel® Sea U

Oletko järjestämässä tilaisuutta Helsingborgissa? Olipa tilaisuutesi luonne mikä tahansa, meiltä löydät sopivat tapahtumatilat niin kongresseihin, kokouksiin tai juhliin. Oletpa järjestämässä workshop päivää tai isoa gaala-illallista, niin Clarion Hotel Sea U tarjoaa modernit ja toimivat tapahtumatilat tilaisuuteesi.

STBB_grand_østersund

Clarion Hotel® Grand Östersund

Clarion Hotel Grand Östersundissa kokouksen järjestäminen on helppoa ja voit luottaa siihen että kaikki yksityiskohdat hoidetaan sulavasti. Suurimpaan kokoustilaan mahtuu jopa 140 vierasta. Kaikki kokoustilat sisältävät projektorin, valkotaulun ja muistiinpanovälineet. 

STBB_Wisby_NY

Clarion Hotel® Wisby

Me täällä Visbyssä autamme sinua järjestämään tilaisuutesi yksityiskohtia myöten. Me autamme myös oheisohjelman kuten erilaisten aktiviteettien ja retkien varaamisen kanssa ryhmällenne. Meidän kahdeksan kokoustilaa ovat inspiroivia, monipuolisia ja hyvin varusteltuja ja ne soveltuvat niin suuriin konferensseihin kuin pienempiin kokouksiin.

STBB_örebro

Clarion Hotel® Örebro

Me täällä Clarion Hotel Örebrossa teemme kaikkemme auttaaksemme sinua luomaan konferenssin joka muistetaan. Meidän valoisat ja kutsuvat kokoustilamme tarjoavat puitteet, jotka inspiroivat loistaviin oivalluksiin niin kahden hengen tapaamisissa kuin 70 hengen konferenssissa.

STBB_pire

Clarion Hotel® The Pier

Clarion Hotel The Pier on ideaali paikka kongresseille, kokouksille ja muille tapahtumille! Hotellimme modernit tilat ja uniikki sijainti meren rannalla ovat jo itsessään varaamisen arvoiset. Vieraamme saavat nauttia loistavista näkymistä Göta- joelle sekä Göteborgin kaupungin siluetista. 

STBB_Winn_gavle_NY

Clarion Hotel® Winn

Olemme Gävlen suurin ja parhaiten varusteltu kokoushotelli, jossa on 15 kokoustilaa joihin mahtuu yhteensä jopa 650 vierasta. Jokainen kokoustila on ilmava ja valoisa, varustelut WiFillä sekä kokoustekniikalla joka takaa menestyksekkään tilaisuuden. 

STBB_Amaranten

Clarion Hotel® Amaranten

Meidän kokoustilamme tarjoavat 60-luvun tunnelmaa ja inspiraatiota sekä yksityisyyttä ja loistavaa palvelua. Kerro vain tahdotko kokoustilan loistavilla kaupunkinäkymillä vai valoisan lounge-alueen. Ja jos musiikki on teidän juttunne, niin voimme luvata, että rakastutte LP-kokoelmaamme!

STBB_Umeå

Clarion Hotel® Umeå

Clarion Hotel Umeåssa suurin juhlatilamme on 492 m2 ja tarvittaessa sen voi jakaa pienempiin tiloihin. Tämän lisäksi hotellissa on 12 kokoustilaa jotka soveltuvat niin kokouksiin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Meillä onnistuu niin kokoukset, taidenäyttelyt, luennot kuin konsertit.

STBB_Sundsvall

Clarion Hotel® Sundsvall

Meiltä löytyy kokoustiloja moniin eri tilaisuuksiin, olivatpa ne pieniä tai suuria. Meidän valoisat ja muunneltavat tilat ovat sisustettu maanläheisillä väreillä, joten luovuus pääsee loistamaan kirkkaasti.

STBB_arlanda-airport

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Me tarjoamme ainutlaatuiset konferenssi- ja tapahtumatilat, ja kaikki 44 kokoustilaamme on varusteltu viimeisellä kokousteknologialla. Meillä järjestät tilaisuudet aina kahden hengen tapaamisesta 900- hengen palkintogaalaan. Meidän tapahtumakoordinaattorimme ovat sinun apunasi alusta loistavaan loppuun saakka.

STBB_sense

Clarion Hotel® Sense

Clarion Hotel Sensessä on 15 kokoustilaa ja ne ovat varusteltu projektoreilla, laadukkaalla äänentoistolla, WiFillä sekä etäkokoukseen tarvittavillä välineillä. Muuta kokoustekniikkaa voidaan järjestää tiloihimme ennakkovarauksesta. 

STBB_grand-helsingborg

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Tilaisuudet meillä sujuvat huolettomasti, sillä kokoustilamme ovat varusteltu viimeisimmällä kokoustekniikalla. Meillä on kuusi kokous- ja tapahtumatilaa sisältäen hulppeita tiloja, jotka soveltuvat arvokkaisiin kokouksiin sekä verkostoitumistilaisuuksiin.

STBB_Gillet

Clarion Hotel® Gillet

Hotellimme keskeinen sijainti loistavien kulkuyhteyksien varrella tekee tiloistamme ideaalin kansainvälisiin tapahtumiin. Tapahtumatilamme ovat suuria ja muunneltavia sekä niissä on käytetty viimeisintä kuva- ja multimediaesityksissä tarvittavaa teknologiaa.

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry