Ruoka & juoma

social

The Social on hotellimme sydän niin Clarion Hotel® Helsingissä kuin Clarion Hotel® Aviapoliksessa. 

Nauti The Socialin rennosta tunnelmasta ja herkuttele samalla maukkaiden bistroannosten ja juomien äärellä. Meillä tunnet olosi yhtä mukavaksi kuin omassa olohuoneessasi, tervetuloa!
 

Living-Room-web-2023

Jokaisesta Clarion hotellista löytyvä Living Room on enemmän kuin aulabaari. Se on paikka, jossa voit rentoutua nauttien hotelliemme eläväisestä tunnelmasta. Living Roomissa juot kiireettömät kahvit lehteä lukien, piipahdat aperitiiville kollegoiden kanssa ennen illallista, tai pelaat vaikkapa korttia perheen kesken.

 

nor

Brasserie NÒR tarjoilee tuttuja keskieurooppalaisia makuja pohjoismaisia raaka-aineita kunnioittaen. 

Suomen ensimmäinen Brasserie NÒR avataan kesäkuussa Clarion Hotel® Helsinki Airport -hotellin ylimpään 12. kerrokseen. NÒRissa tarjoilemme à la carte -annoksia elämyksellisiin hetkiin, joita täydentää ainutlaatuinen näkymä suoraan kiitoradalle. 

 

CL-Helsinki-Skyroom-Web-2023

Clarion Hotel Helsingin huipulla sijaitseva Skyroom Rooftop Bar on yksi kaupunkimme upeimmista kohtaamispaikoista. Rentoudu ystäväporukalla, nauti raikkaista cocktaileista ja lumoudu näköalasta. 

Skyroomissa pääset maistelemaan kaikkea aina samppanjasta cocktaileihin ja todellisiin klassikkoihin - joita ravistetaan baarimestariemme taidokkaissa käsissä myös uudenlaisella twistillä.

 

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry