Kokousta Norjassa

STBB_Oslo-airport

Clarion Hotel® Oslo Airport

Yhtenä Norjan suurimpana kokoushotellina järjestämme tilaisuuksia laidasta laitaan, kokouksista messuihin. Kokenut henkilökuntamme ja yli 40 erilaista kokoustilaa takaavat laadukkaat puitteet jopa 8000 vieraalle.

STBB_Admiral

Clarion Hotel® Admiral

Clarion Hotel Admiralissa vieraamme saavat nauttia ihastuttavista maisemista ja keskeisestä sijainnista Bergenin keskustassa. Seitsemän muunneltavaa, remontoitua ja modernilla teknologialla varusteltua kokoustilaa tarjoavat inspiroivat puitteet jopa 150 osallistujan tilaisuuksiin.

STBB_Bergen

Clarion Hotel® Bergen

Clarion Hotel Bergen sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä ja tarjoaa tehokkaat puitteet pienille ja keskisuurille ryhmille. Kokoustilat ovat valoisia ja ilmavia sekä niistä löytyy tarvittava kokoustekniikka. 

Clarion Hotel Bergen on loistava aloituspaikka tapahtumille Bergenin keskustassa. Hotelli sijaitsee Fløibanen ja kalatorin välittömässä läheisyydessä, muut nähtävyydet ovat myös kivenheiton päässä. 

STBB_Tyholmen

Clarion Hotel® Tyholmen

Clarion Hotel Tyholmenista löytyy kuusi modernia kokoustilaa joissa kaikissa on projektorit, muistiinpanovälineet sekä WiFi veloituksetta. Kokoushenkilökuntamme avulla luot onnistuneen tilaisuuden hotellissamme. 

STBB_Bergen_airport

Clarion Hotel® Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airportissa kokousvieraat voivat kävellä suoraan lentokoneesta tapaamiseen. Hotellin 15 modernia, erikokoista tapahtumatilaa tarjoavat puitteet jopa 1000 kokousvieraalle samaan aikaan.

STBB_Energy

Clarion Hotel® Energy

Oletpa järjestämässä intiimiä illallista tai suuria messuja 1000 osallistujalle, meillä löytyy vaihtoehto sinulle 17 kokoustilan joukosta. Tarjoamme joustavasti vaihtoehtoja eri tilamuodoista ja yksityistiloista, jotka ovat varusteltu viimeisimmällä kokoustekniikalla jonka avulla presentaatiosi tulee loistamaan. 

STBB_Ernst

Clarion Hotel® Ernst

Hotellin keskeinen sijainti ja sen 15 muunneltavaa kokoustilaa tarjoaa puitteet jopa 400 osalllistuja tilaisuuksiin aina tiimipäivistä suuriin konferensseihin. Henkilökuntamme on apunasi koko tilaisuuden ajan ja jokaisesta tilastamme löytyy puhelin, jonka avulla voit soittaa meidät paikalle.

STBB_The_hub

Clarion Hotel® The Hub

Meidän sydämemme sykkii tapahtumille. Me yhdistämme ihmisiä, ideoita, vieraita ja naapuruston, kaupungin sekä koko maailman. Clarion Hotel The Hub on Oslon johtava business hotelli ja luonnollinen valinta kokous- ja konferenssipaikaksi.

STBB_Edge

Clarion Hotel® The Edge

Tromssan suurimpana kokoushotellina me tiedämme miten hurmata vieraamme. Meidän 11 modernia ja muunneltavaa kokoustilaa tarjoaa tilat jopa 1000 vieraan tapahtumille. Me odotamme innoissamme että saamme olla järjestämässä seuraavaa tilaisuuttanne.

STBB_Air

Clarion Hotel® Air

Meillä onnistuu jopa 1250 hengen tilaisuudet ja henkilökuntamme on apunasi koko matkan suunnittelemassa tilaisuutenne yksityiskohtia. Meillä on viimeisintä kokoustekniikkaa tiloissamme ja maistuvat tarjoilut niin johtoryhmän kokouksiin kuin messuille.

STBB_Stavanger

Clarion Hotel® Stavanger

Clarion Hotel Stavanger tarjoaa 10 muunneltavaa kokous- ja tapahtumatilaa jotka soveltuvat loistavasti juhlien järjestämiseen, kokousten- ja konferenssien järjestämiseen. Jokainen kokoustila on varusteltu modernilla kokoustekniikalla.

STBB_Trondheim

Clarion Hotel® Trondheim

Olemme Norjan suurin kokoushotelli, joka tarkoittaa että meiltä löydät tilat messuille, tuotelanseerauksille, näyttelyille ja moniin muihin tapahtumiin. Kaikki 20 kokoustilaamme on varusteltu viimeisimmällä tekniikalla ja autamme mielellämme sinua tilaisuutesi järjestämisessä.

STBB_Oslo

Clarion Hotel® Oslo

Koe Oslon uusin alue majoittumalla Clarion Hotel Oslossa – kaupungin uusimmassa taide-, kulttuuri- ja viihdekeskittymässä. Hotellimme puitteet tulevat ylittämään odotuksesi kun haluat järjestää moderneja tapahtumia.

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry