Hotellit Suomessa

Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel® Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis sijaitsee vain yhden juna-aseman päässä Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalista ja se tarjoaa rauhallisen ja kotoisan yöpymispaikan matkojen välillä – tai ihan vain rentoutumista varten. Hotellissa on inspiroivat kokous- ja tapahtumatilat, tilava kuntosali saunoineen sekä The Social Bar & Bistro -ravintola viihtyisällä baarilla. Hotelli on ollut alueensa TripAdvisor nro. 1 avaamisesta lähtien.

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki

Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion Hotel Helsinki on yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä kahdella 16-kerroksisella tornillaan, joista avautuvat upeat näkymät sekä kaupunkiin että merelle. Pulahda uinnille kattouima-altaaseen, nauti herkullinen illallinen bistroklassikoita tarjoilevassa The Social Bar & Bistro -ravintolassa tai piipahda cocktaileilla rakennuksen huipulla Skyroom Barissa. Ydinkeskusta liikkeineen ja yrityksineen on vain kivenheiton päässä hotellilta.

HOTELLI_FRONTAL_C01

Clarion Hotel® Helsinki Airport

1.6.2024 Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautuu uusi Clarion Hotel® Helsinki Airport. Hotellistamme on sisäyhteys terminaaliin ja juna-asemalle. Lisäksi ylimmästä 12. kerroksesta löytyy Suomen ensimmäinen Brasserie NÒR ja laadukas cocktailbaari, joista molemmista aukeaa vaikuttava näkymä suoraan kiitoradalle. 

Kokousvieraitamme palvelee 21 eri tarpeisiin ja tilanteisiin soveltuvaa kokoustilaa, suurimmassa on paikkoja jopa yli 800 osallistujalle. Lisäksi intiimi spa tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen matkaa ennen ja jälkeen, lentojen välissä tai työpäivän päätteeksi. 

clarion_logo_white

Clarion Living,
Not Just Staying.

© 2024 Strawberry