Clarion Hotel®

LIVING ROOM CLUB

Parhaat edut sinulle, teille ja koko perheellenne lapsia unohtamatta! Liittymällä Clarion Hotel Helsinki Airportin omaan naapuriklubiin saat käyttöösi mahtavia hotelli- ja ravintolaetuja, ympäri vuoden. 

MITEN MUKAAN? Liity klikkaamalla tätä linkkiä ja vastaanota oma digitaalinen naapuripassisi!

Liittymisen myötä saat kaksi kertaa vuodessa sähköpostiisi ajankohtaiset etumme. Lisäksi edut ovat aina näkyvillä tällä sivulla. Saat edut käyttöösi näyttämällä naapuripassia puhelimestasi vieraillessasi meillä. 


AJANKOHTAISET EDUT

KESÄLOUNAS KITCHEN & TABLE -RAVINTOLASSA 10,50€
Nauti herkullisesta kesälounaastamme aurinkoisella terassillamme istuskellen, edulliseen hintaan arkisin 24.6.-9.8.2019. Voit myös varata pöydän lounaalle etukäteen nettisivuiltamme. 

TALON KUOHUVIINIPULLO 20€ (0,75L) 
Pullo talon kuohuviiniä vain 20€ - tervetuloa vaikka afterworkeille! Etu on voimassa toistaiseksi päivittäin. 

PERHEIDEN HAPPY HOUR -RUOKAILU JOKA PÄIVÄ 
Kitchen & Table Helsinki Airport -ravintolamme tarjoilee perheaterian joka päivä klo 18.00-19.00 aikana yhteishintaan 60€.  Hintaan sisältyy kaksi vapaavalintaista pääruokaa À la Carte -listaltamme, kaksi lasten annosta lasten listalta sekä alkoholittomat ruokajuomat*. Etu on voimassa 31.1.2019 asti. Edun saamiseksi teethän pöytävarauksen ennakkoon nettisivuiltamme.  

*Lisähenkilöt aterialla: aikuiset 20€, lapset 10€. Alle 12v. lapset maksimihenkilömäärä 7. Emme hyvitä aikuisten hintaa, vaikka aterialla olisi vain yksi aikuinen.  

HOTELLIN AAMIAISBUFFET 10€ 
Aloita aamu nauttimalla runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen vain 10€ hintaan. Etu on voimassa naapuripassilla kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa toistaiseksi päivittäin.  

HUONELUOKAN KOROTUS MAJOITTUESSA
Majoitu Clarionissa - korotamme huoneluokkaasi veloituksetta sisäänkirjautumisen yhteydessä! Ylempiä huoneluokkiamme ovat Superior-, Deluxe- ja Suite-huoneluokat. Edun saaminen  edellyttää, että majoitusvaraus on tehty nettisivujemme tai Nordic Choice Hotels -mobiiliapplikaation kautta*.  Etu on voimassa toistaiseksi, parempien huoneiden saatavuus on rajoitettu.  

* Etu ei ole voimassa muiden varauskanavien kautta tehtyihin varauksiin.

ETUSI KOKOUS- JA TAPAHTUMAPALVELUIDEMME KÄYTTÖÖN
12 uniikkia kokous- ja tapahtumatilaamme soveltuvat yksityistilaisuuksien järjestämiseen, kuten syntymäpäiväjuhliin ja muihin tärkeisiin hetkiin elämässä. Kysy meiltä tarjousta ja mainitse naapuripassisi, niin järjestämme tapahtumaasi myös jotain yllättävää. Clarion loves surprises!

Voit olla yhteydessä myyntipalveluumme kokous- ja tapahtumapalveluihin liittyen sähköpostitse events.cl.helsinkiairport@choice.fi tai puhelimitse 010 850 3810. Klikkaa tästä ja tutustu tiloihimme kätevästi 360-kuvien avulla.

Varaamme oikeuden muutoksiin Living Room Clubin eduissa ja toiminnassa.