Clarion Hotel®

LIVING ROOM CLUB

Parhaat edut sinulle, teille ja koko perheellenne lapsia unohtamatta! Liittymällä Clarion Hotel Helsinki Airportin omaan naapuriklubiin saat käyttöösi mahtavia hotelli- ja ravintolaetuja, ympäri vuoden. 

MITEN MUKAAN? Liity klikkaamalla tätä linkkiä ja vastaanota oma digitaalinen naapuripassisi!

Liittymisen myötä saat kaksi kertaa vuodessa sähköpostiisi ajankohtaiset etumme. Lisäksi edut ovat aina näkyvillä tällä sivulla. Saat edut käyttöösi näyttämällä naapuripassia puhelimestasi vieraillessasi meillä. 


AJANKOHTAISET EDUT

HUONELUOKAN KOROTUS ON THE HOUSE

Majoitu Clarionissa - tarjoamme huoneluokan korotuksen! Varaa Standard-huone nettisivuiltamme ja kun kirjaudut hotelliimme mainitse, että olet Living Room Clubin jäsen. Tarjoamme sinulle korotuksen Standard-huoneesta Superior-huoneeseen, jos Superior-huoneita on vapaana saapuessasi. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja saatavuuden mukaan. 

TALON VIINIPULLO VAIN 20€ (0,75L)

Talon viinipullo (0,75l) clubilaisille vain 20€ hintaan! Tarjous on voimassa toistaiseksi - tervetuloa Kitchen & Table Helsinki Airportiin! Myös alkoholiton vaihtoehto saatavilla.

HOTELLIN AAMIAISBUFFET 10€ 

Aloita aamu nauttimalla runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen vain 10€ hintaan. Etu on voimassa naapuripassilla kerrallaan max. neljälle hengelle per päivä. Etu on voimassa toistaiseksi päivittäin.  

ETUSI KOKOUS- JA TAPAHTUMAPALVELUIDEMME KÄYTTÖÖN
12 uniikkia kokous- ja tapahtumatilaamme soveltuvat yksityistilaisuuksien järjestämiseen, kuten syntymäpäiväjuhliin ja muihin tärkeisiin hetkiin elämässä. Kysy meiltä tarjousta ja mainitse naapuripassisi, niin järjestämme tapahtumaasi myös jotain yllättävää. Clarion loves surprises!

Voit olla yhteydessä myyntipalveluumme kokous- ja tapahtumapalveluihin liittyen sähköpostitse events.cl.helsinkiairport@choice.fi tai puhelimitse 010 850 3810. Klikkaa tästä ja tutustu tiloihimme kätevästi 360-kuvien avulla.

Varaamme oikeuden muutoksiin Living Room Clubin eduissa ja toiminnassa.